Merken

CV Ketel Amstelveen, onderstaand een greep uit de merken welke wij voeren.

Remeha Calenta en Remeha iSense: de winnende combinatie! 
De Calenta is universeel toepasbaar, maar vormt een extra comfortabele combinatie met de Remeha iSense. DeiSense is een revolutionaire nieuwe kamerthermostaat/regelaar, die uitblinkt door een intuïtieve bediening, maar ook door de unieke manier waarop hij communiceert met de cv-ketel.

Als de Calenta bijvoorbeeld constateert dat er water bijgevuld moet worden, kunt u datHR-Ketel Remeha zelfs in de woonkamer aflezen. Net als de Calenta heeft ook de iSense een groot display: zodra u de iSense bedient, treedt het blauwe backlight in werking voor een duidelijke schermweergave. De iSense werkt met scrollmenu’s en duidelijke hulpteksten, zodat de bediening vrijwel vanzelf wijst.

De Remeha iSense kan ook als weersafhankelijke regelaar worden gebruikt en dan zelfs geheel geïntegreerd in de Calenta: ketel en regelaar vormen dan één fraai geheel. In Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel hebben wij op diverse adressen deze combinatie naar volle tevredenheid van de klant, geïnstalleerd.

De ultieme HR-ketel, door en door betrouwbaar
Voortbouwend op bewezen Nefit-technologie heeft Nefit met de TopLine de ultieme HR-ketel ontwikkeld. Warmwatercomfort, warmtecomfort, geluidsniveau, energiebesparing, gebruiksgemak, betrouwbaarheid… In elk opzicht is de TopLine top.

Dat er een wereld van verschil is tussen de innovatieve TopLine en andere compacte HR-ketels ziet u in één oogopslag als u ze van binnen bekijkt. Als resultaat van eigen Nefit-productontwikkeling
zit de TopLine logisch en overzichtelijk in elkaar en zijn superieure degelijkheid waarborgt ongestoord functioneren. Het is de meest robuuste HR-ketel die er is. Een Nefit is bij aankoop
misschien niet altijd de goedkoopste, maar op termijn wél de voordeligste.