Uitslagen Eerste Klasse mannen: EMHC haalt uit

Uitslagen Eerste Klasse mannen: EMHC haalt uit

In de Eerste Klasse C staan de mannen van EMHC bovenaan na een 8-1 overwinning op Berkel Enschot. Ede speelde in poule D met 5-5 gelijk tegen GCHC. Vier duels werden afgelast vanwege de regenval. Alle uitslagen op een rijtje: Eerste Klasse A: Gooische-Alecto 4-1 Hilversum-Kieviten 2-3 Overbos-Myra 5-5 Xenios-Groen Geel 5-3 Amstelveen-VVV afgelast Roomburg-Reigers afgelast Eerste Klasse B: Fletiomare-Pollux 1-3 IJsseloever-USHC 4-3 Zoetermeer-Houten 4-3 Leonidas-Derby afgelast Ring Pass-Spirit afgelast Eerste Klasse C: EMHC-Berkel Enschot 8-1 Geel Zwart-Venlo 3-3 HCAS-Weert 6-1 MEP-Hopbel 1-1 MOP-Eindhoven 1-3 Helmond-Maastricht 5-3 Eerste Klasse D: Eelde-Upward 4-5 Groninger Studs-EHV 3-2 Groningen-Beuningen 6-3 Hattem-Phoenix 0-1 Roden-Deventer 3-2 Ede-GCHC 5-5