Vacatures: vrouwen Phoenix zoeken nieuwe krachten

Vacatures: vrouwen Phoenix zoeken nieuwe krachten

Verschillende clubs zijn op zoek naar vers bloed. Bekijk hieronder de vacatures. Ook op zoek? Mail dan naar redactie@hockey.nl. Let op: door de grote hoeveelheid vacatures die de redactie ontvangt, kan het zijn dat het een paar dagen duurt voordat het ingezonden bericht wordt geplaatst.
 
Phoenix
De vrouwen van Phoenix zijn voor komend seizoen nog op zoek naar versterkingen. Afgelopen seizoen draaiden ze mee in de top van de Eerste Klasse en dit jaar willen ze dit weer voor elkaar krijgen. Spelen bij het eerste van Phoenix betekent ook dat je een fysio, materiaal en tegemoetkomingen kunt krijgen. Woon je in de omgeving van Utrecht en/of ga je aankomend jaar er wonen? Neem dan contact op met Ramses M?sadek: ramses_msadek@hotmail.com of 06-15213975.

USHC
Dames 3 van de Utrechtse Studenten Hockey Club (U.S.H.C.) zoekt een keepster. Het team is het afgelopen jaar gepromoveerd naar de Reserve Eerste Klasse en traint op dinsdag en donderdag. Ben jij student en heb je zin om in een gemotiveerd team te keepen? Stuur dan een mailtje naar de Technisch Commissaris, Esmée Berends: technisch_commissaris@ushc.nl.

Amstelveen
Dames 7 van Amstelveen heeft nog ruimte voor enkele speelsters. Het team speeld komend seizoen in de Reserve Vijfde Klasse en traint op de woensdag. Reacties mogen naar Yvette Baudert: yvette.baudert@gmail.com.

Rotterdam
Het jonge dames 2 van Rotterdam is op zoek naar een keepster. Het team komt uit in de Reserve Hoofdklasse en zoekt iemand die het niveau aan kan. Denk je dat dit niveau goed bij jou past? Stuur gerust een mailtje naar: hcrdames2@hotmail.com.

Mierlo
De mannen van Mierlo zijn met spoed op zoek naar aanvullingen. Het team bestaat nu uit mannen tussen de zeventien en 45 jaar en is dit seizoen gepromoveerd naar de Derde Klasse. Er wordt twee keer per week getraind, met als doel klassebehoud. Voor vragen en reacties kun je mailen naar juniorenhcmierlo@gmail.com.
 
Pinoké
Dames 4  van Pinoké is voor volgend seizoen op zoek naar een keepster. De groep speelt in de