Coppes: ?De meeste ploegen moeten, wij mogen’

Coppes: ?De meeste ploegen moeten, wij mogen’

QZ-coach Jasper Coppes reist komende zondag met zijn ploeg af naar Amstelveen voor de confrontatie met HIC in de Overgangsklasse bij de vrouwen. Coppes is positief over de ontwikkeling die zijn ploeg doormaakt. ?Ik ben erg tevreden over de prestaties tot dusver.? Na een goede start in de competitie gaat QZ aan de leiding in poule D van de Overgangsklasse. In vijf wedstrijden wist de formatie van coach Coppes tot nu toe vier keer te winnen. ?Ik vind dat mijn ploeg zich goed heeft ontwikkeld de afgelopen zes weken. We zijn er nog lang niet en de grote uitdaging is om door te blijven groeien. Vorig seizoen was QZ meer een counterploeg, maar nu kunnen we steeds vaker het spel maken.? Over de ontmoeting van komende zondag tegen HIC, dat tweede staat, is de oefenmeester duidelijk. ?De meeste ploegen in de Overgangsklasse moeten, en wij mogen. HIC heeft een sterke ploeg en als beide teams hun niveau halen wordt het een hele leuke wedstrijd. Maar de druk ligt bij HIC?, vertelt Coppes. ?Wij hebben niks te verliezen. Ondanks dat zijn wij goed op weg en willen wij die stijgende lijn doortrekken.? Coppes blijft, ondanks de eerste plaats, realistisch. ?Er zijn genoeg verbeterpunten. Ik vind dat we een groter rendement moeten halen uit onze aanvallende corner..? (@BrunoGeurten) Foto: Jasper Coppes