Scoupy na Strijp nu los in Kinkerstraat

Scoupy na Strijp nu los in Kinkerstraat

De kortingsbonnenapplicatie Scoupy uit Amstelveen en elf ondernemers uit de Kinkerstraat in Amsterdam zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. De ondernemers uit de nieuwe winkeliersvereniging in de Kinkerstraat bieden komende zaterdag (22 september) allen een gratis product of een kortingsactie aan in de mobiele app van Scoupy om zo op vernieuwende wijze de winkelstraat via location based marketing en offline promotie op de kaart te zetten.
Een promotieteam van negen Scoupy-medewerkers zal de campagne onder de aandacht brengen bij het winkelpubliek. Naast de verschillende acties van de deelnemende ondernemers, kan het winkelpubliek op vertoon van een geactiveerde Scoupy-coupon bij een stroopwafelbakker een gratis stroopwafel krijgen. De stroopwafelbakker is telkens in een andere winkel aanwezig.
 
'Coupons en kortingen zijn nog altijd een effectief middel om extra klanten te trekken', vertelt Valentijn Bras, directeur van Scoupy. 'Wij zien al in diverse steden dat forse kortingen van bijvoorbeeld sushirestaurants, broodjeszaken of kappers voor veel extra publiek hebben gezorgd bij ondernemers. Ook is een soortgelijke actie eerder in winkelgebied Strijp in Eindhoven succesvol verlopen: daar heeft de deelnemende Albert Heijn als 1.100 klanten met de Scoupy-actie mogen verwelkomen. Van deze gezamenlijke actie in Amsterdam willen wij een eveneens een succes maken.'
 
Tweede collectieve campagne
De campagne is de tweede keer dat Scoupy meerdere ondernemers gezamenlijk aan een promotiecampagne verbindt. Eerder trokken winkeliers, waaronder Albert Heijn, in winkelgebied Strijp in Eindhoven samen op om meer klanten te trekken. In de toekomst gaat dit concept ook in andere steden uitgevoerd worden om een winkelstraat of -gebied collectief op de kaart te zetten . De activiteiten van Scoupy om klanten te verleiden weer in een fysieke winkel zijn aankopen te doen via mobiele applicaties past in de trend van Het Nieuwe Winkelen.&