De topschutters: Hooghiemstra en Douwma op stoom

De topschutters: Hooghiemstra en Douwma op stoom

Alecto-speelster Maaike Hooghiemstra (foto) maakt door haar optreden van afgelopen zondag een behoorlijke sprong in het topscorerklassement van de Overgangsklasse bij de vrouwen. De speelster van de ploeg uit Leiderdorp scoorde tweemaal in de wedstrijd tegen Bloemendaal (2-2). Dankzij deze prestatie staat Hooghiemstra gedeeld tweede in het klassement van de Overgangsklasse.
 
Verder deed Huizen-speelster Esmee Helmstrijd goede zaken. De verdediger scoorde één keer in de wedstrijd tegen HIC (2-1 winst voor Huizen). Door dit doelpunt deelt Helmstrijd de eerste plaats in het topscorerklassement, nadat zij in de vorige twee competitieduels al drie keer wist te scoren.
 
In de Overgangsklasse A haalde HIC-speler Jos Douwma flink uit. De speler van de ploeg uit Amstelveen scoorde maar liefst viermaal in de wedstrijd tegen Were Di (HIC won deze wedstrijd met 5-3). Door deze doelpunten deelt Douwma de tweede plaats in het topscorerklassement in de Overgangsklasse bij de mannen. Kewali Zonneveld (Oss) en Dider Meijer (HBS) prikten er allebei eentje in. De cornerspecialisten gaan gebroederlijk aan kop met vijf treffers.
 
>
 
 
Foto: Maaike Snelting