Van der Meulen aan het roer bij vrouwen Groen Geel

Van der Meulen aan het roer bij vrouwen Groen Geel

Eelco van der Meulen coacht vanaf het nieuwe hockeyjaar de vrouwen van Groen Geel. Van der Meulen wordt bij de Eersteklasser de opvolger van Marco Kuiper, die naar Amstelveen verkast. De nieuwe coach van Wassenaarse formatie – op foto derde van rechts, als speler bij Klein Zwitserland, was voorheen actief als coach bij de mannen en vrouwen van HDM. Jasper van der Wulp, die eerder verantwoordelijk was voor het tweede van Groen Geel, wordt de assistent van Van der Meulen.
 
Groen Geel geeft aan dat de ploeg voor komend seizoen nog op zoek is naar enkele versterkingen. Heb jij Eersteklasse-ervaring en wil je een keer mee komen trainen bij Groen Geel? Neem dan contact op met Van der Meulen via 06-10365208 of evdmeulen@nedeximpo.nl. (RB)
 
Foto: KNHB/Jeroen van Bergen