Myra versterkt hockeyschool met Cécilia Rognoni

Myra versterkt hockeyschool met Cécilia Rognoni

Cécilia Rognoni, ex-tophockeyer uit Argentinië, versterkt komend seizoen de hockeyschool van Myra. De academie in Amstelveen gaat profiteren van haar kennis van het internationale tophockey.
 
De voormalig international won met de Argentijnen meerdere Champions Trophy?s en een wereldkampioenschap in 2002. In datzelfde jaar werd ze ook nog eens uitgeroepen tot beste speler van de wereld. Verder kwam Rognoni, die in Nederland actief was voor Push, Rotterdam, Amsterdam en Bloemendaal, op drie Olympische Spelen uit. Bij Bloemendaal was ze tegelijkertijd ook assistent-coach.
 
Myra startte twee jaar geleden de school met als doel de jeugdafdeling te verbeteren. De hockeyschool wordt op dit moment nog geleid door Jeroen Buné, die assistentie krijgt van Maarten Sier en Derk de Bruijn. (TM)
 
Foto: KNHB/Jeroen van Bergen