MediaPartners Group lijft vdbj_ in

MediaPartners Group lijft vdbj_ in

Bureau MediaPartners Group lijft collegabureau vdbj_ in. Hiermee ontstaat het grootste customer mediabureaunetwerk van Nederland. 'Voor vdbj_ is het heel positief om deel uit te gaan maken van MediaPartners Group, een sterke speler uit Nederland, die opereert in dezelfde markt', reageert Carolina Pruis, a.i. directeur van vdbj_. Bij de nieuwe groep werken straks zo'n 125 mensen, verspreid over drie locaties -Amstelveen, Bloemendaal en Brussel- voor circa 50 klanten.MediaPartners Group wil met de overname van vdbj_ haar positie in de Nederlandse communicatiemarkt verder verstevigen, legt algemeen directeur Alec Bergsma (foto) uit. 'Wij geloven dat de communicatiemarkt niet meer in hokjes is in te delen en bureaus van veel markten thuis moeten zijn. Zoals bekend zijn wij al langere tijd actief in loyaliteits-, actie- en interne communicatie. Content in de meest brede zin van het woord, staat daarbij altijd centraal. Maar content staat steeds vaker aan de basis van de communicatie van grote merken. Onze dienstverlening wordt daardoor ook steeds breder, onder meer door de toevoeging van online, mobile en videoprojecten aan de printportfolio. We krijgen vragen op steeds meer terreinen: van reputatiemanagement en social media tot games en winback programma’s.'
Schaalgrootte nodig
'Om aan de diversiteit aan vragen te voldoen, is schaalgrootte nodig zodat we voldoende strategische kennis en creatief talent aan ons kunnen binden. De overname van vdbj_ past uitstekend in deze strategie. Het bureau beschikt niet alleen over het juiste talent, het is evenals MediaPartners Group sterk in onderscheidende dienstverlening gericht op A-merken', aldus Bergsma. Zal nu ook de naam vdbj_ van de gevel verdwijnen? Bergsma: 'vdbj_ is een sterk merk, met een lange historie. Het bureau behoort, samen met MediaPartners Group, tot de pioniers in de customer media sector. We willen daarom goed kijken naar wat he