Lammers vraagteken bij Laren voor halve finale ECCC

Lammers vraagteken bij Laren voor halve finale ECCC

Het is nog onbekend of de vrouwen van Laren vanavond in de halve finale van de ECCC een beroep kunnen doen op Kim Lammers. De aanvaller is wegens hamstringklachten een vraagteken bij de Gooise ploeg, die om 20.00 uur aantreedt tegen UHC Hamburg.
 
Lammers moest eerder wegens een hamstringblessure de eerste competitiefinale tegen Den Bosch laten schieten. In het tweede duel ? afgelopen zondag ? was zij overigens wel van de partij.
 
Net als Laren komt landskampioen Den Bosch ook vrijdag in actie in het Wagener Stadion in Amstelveen. Bij de Brabantse ploeg is iedereen fit, aldus coach Raoul Ehren. Den Bosch doet komend weekend een gooi naar de dertiende Europese titel op rij. Vrijdagmiddag om 17.30 uur speelt de titelverdediger in de halve eindstrijd tegen Club de Campo uit Madrid. (@ReemtBorcherts)
 
Foto: KNHB/Koen Suyk