AH lanceert kookboek binnen het schuif aan-thema

AH lanceert kookboek binnen het schuif aan-thema

Albert Heijn verkoopt sinds kort een kookboek met ruim 90 favoriete Nederlandse recepten voor de 'kleine en grote geluksmomenten' aan tafel. ?Om klanten te inspireren van elke gelegenheid een feestje te maken, hebben we onlangs ons jubileumkookboek geïntroduceerd. Het boek is onderdeel van de campagne ?Altijd iets te vieren?, waarmee Albert Heijn haar 125-jarig bestaan samen met klanten viert?, aldus verantwoordelijke Rutger Anema van Albert Heijn.  
Een lekker lang weekend, weer verliefd, een zwoele zomeravond of na een drukke dag met het gezin samen aan tafel. Iedere dag zijn er kleine geluksmomenten om te vieren, stelt Rutger Anema, Manager Allerhande en Wathandig bij Albert Heijn op het net gelanceerde Platform Content, waar kennis en verse cases over custom media gedeeld wordt. ‘Vandaar de introductie van dit kookboek.’ MediaPartners in Amstelveen – dat ook verantwoordelijk is voor Allerhande, de Allerhande site en Wathandig – ontwikkelde op basis van een onderzoek door Albert Heijn naar favoriete 'viermomenten' en gerechten onder Nederlanders, het concept en produceerde alle content van het kookboek. Anema: ‘dit is een kookboek van en voor Nederland met ruim 90 favoriete recepten voor de kleine en grote geluksmomenten aan tafel. Het boek telt 184 pagina’s, is opgedeeld in acht hoofdstukken, die elk ingaan op een viermoment: Hoera!, Lekker Weekend, Eropuit, Welkom -aan tafel-, Buitenfeest, Proost!, -zin in- Vakantie en Kook van Jou.’
 
Nieuwe Facebook-actie
Het kookboek sluit fraai aan op het thema ‘schuif aan’, dat Albert Heijn momenteel masamediaal en op haar eigen site communiceert. Bureau TBWA Neboko schakelde supermarktmanager Harry in om met een big band in de winkel de gastvrijheid op hilarische wijze te visualiseren. Het kookboek is verkrijgbaar in ie