Omar Schlingemann ook volgend seizoen bij HIC

Omar Schlingemann ook volgend seizoen bij HIC

Omar Schlingemann zwaait ook komend seizoen de scepter bij de heren van HIC, meldt de club uit Amstelveen in een persbericht. Het bestuur heeft besloten om de samenwerking voort te zetten. Onder Schlingemann promoveerde HIC afgelopen seizoen naar de Overgangsklasse en dit hockeyjaar is de doelstelling – lijfsbehoud – behaald.
 
Al eerder was Schlingemann vier seizoenen actief bij HIC als hoofdcoach van het mannenteam, waarbij promotie naar de Overgangsklasse werd behaald en de ploeg drie jaar achtereen in de Overgangsklasse speelde.
 
Hij ging vervolgens aan de slag als assistent-coach bij de mannen van Laren en was daarnaast assistent-bondscoach van het Canadese nationale mannenteam.
 
De mannen van HIC zijn dit seizoen geëindigd op de vierde plaats in degradatiepoule E. Doelstelling voor komend seizoen is het halen van de promotiepoule.
 
Momenteel is het bestuur van HIC in gesprek met assistent  Bas Broring en trainer Harm Bruin om te kijken of zij ook komende seizoen Schlingemann zullen bijstaan.