Amstelveen trekt Marco Kuiper aan als vrouwencoach

Amstelveen trekt Marco Kuiper aan als vrouwencoach

Marco Kuiper gaat komend seizoen aan de slag bij de vrouwen van Amstelveen. Kuiper volgt bij de Noord-Hollandse ploeg Olivier Kuijpers op. Onder zijn leiding sloot Amstelveen het hockeyjaar 2011-2012 af op de derde plaats in de Eerste Klasse B.
 
Kuiper zat de afgelopen twee seizoenen op de bank bij Groen-Geel. In zijn eerste jaar degradeerde hij met de Haagse ploeg uit de Overgangsklasse, vervolgens werd Kuiper ? in dezelfde poule als Amstelveen –  met zijn team vijfde in de Eerste Klasse.
 
Amstelveen meldt daarnaast dat het contract met mannencoach David ten Hove is verlengd. Ten Hove is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de club. Met zijn team strijdt de coach nog voor promotie naar de Overgangsklasse. Stephan Klaassen staat Ten Hove komend seizoen bij als hulptrainer.
 
De club geeft aan dat de komende tijd een aantal proeftrainingen op het menu staat. De vrouwen van Amstelveen houden op 24 en 29 mei open trainingen, wanneer de mannen dit doen is nog onbekend. Neem voor meer informatie contact op met beide coaches (Ten Hove: david@sportbuddy.nl, Kuiper:  sportsxperience@planet.nl).