De kampioenen van 2012: Deel 4

De kampioenen van 2012: Deel 4

De competities naderen hun ontknoping. In sommige klassen is al voor de laatste speeldag duidelijk wie zich tot kampioen mag kronen. Hockey.nl zet ook dit seizoen de kampioenen op een rijtje. In deel vier van de kampioenenreeks onder andere aandacht voor Laren en Almere.
 

Laren meisje A1 is zaterdag kampioen geworden in poule I van de Landelijke jeugdcompetitie. De ploeg die onder leiding staat van Steven van Tijn won afgelopen zaterdag met 7-1 van Leiden en is daarmee niet meer in te halen door de concurrentie. In juni spelen de meiden uit Laren de play-offs om het landskampioenschap.
Foto: Jeroen Roosen
 

Almere meisjes D4 werd zaterdag kampioen in de Derde Klasse C. De meiden wonnen zaterdag met 1-0 van Maarssen meisjes D3 en staan met 36 punten bovenaan.
 

De vrouwen van Beuningen wonnen afgelopen zondag met 1-0 van PW en zijn daardoor tweede geworden in de Tweede Klasse D. De ploeg promoveert hierdoor naar de Eerste Klasse.
 

Myra G1 is dit weekend voor de tweede keer op rij kampioen geworden. Eerder wist Myra G3 ook al de titel te veroveren.
 

De mannen van Rijswijk zijn kampioen in de Derde Klasse. De ploeg won met 5-1 van Alkemade en promoveert naar de tweede Klasse.
 

De vrouwen van Schaerweijde zijn kampioen in de Eerste Klasse D. In juni spelen de vrouwen uit Zeist de play-offs voor promotie naar de Overgangsklasse.

De mannen van Spirit zijn na een jaar afwezigheid volgend seizoen weer terug in de Tweede Klasse. Na een 6-0 overwinning op Voorne heeft de poeg het kampioenschap binnengesleept.
Foto: Geographix fotografie
 

De vrouwen van Wageningen zijn kampioen geworden in de Overgangsklasse F. De mannen zijn nog niet zeker van het kampioenschap maar al wel van promotie naar de Eerste Klasse.
 
Myra heren 1 is kampioen van de Eerste Klasse A. De club uit Amstelveen versloeg afgelopen zondag Hilversum met 6-3. In de play-offs om promotie naar de Overgangsklasse neemt Myra het op tegen de mannen van Cartouche.
Foto: Jeroen Buné

Het G-hockeyteam van Ede