Vacatures: Uden en HIC zijn op zoek

Vacatures: Uden en HIC zijn op zoek

In Uden, Amstelveen en Wassenaar is de zoektocht geopend naar vers bloed. Bekijk hieronder de laatste vacatures. Ook op zoek? Mail dan naar redactie@hockey.nl.
Uden Heren 1 is voor komend seizoen op zoek naar versterkingen. De ploeg houdt een openselectie op 12, 15 en 19 juni. Interesse? Aanmelden kan via hcuden@hotmail.com’
HIC heeft voor komend seizoen ruimte voor nieuwe senioren teams. Wil je op het prachtige gerenoveerde complex van HIC hockeyen samen met 52 andere senioren teams? Voor eventuele verdere informatie kunnen jullie contact opnemen met: Dames TC: tcsdames@hichockey.nl Contact persoon Evelien Lauwers.
Heren TC: tcsheren@hochockey.nl Contact Persoon Joris-Jan vd Loo.
 
Groen-Geel heren 1 zoekt voor komend seizoen versterking. De mannen komen dit seizoen uit in de Eerse Klasse. Op donderdag 17, 24 en 31 mei om 19.30 houdt heren 1 open trainingen. Wil jij hier bij zijn, meldt je dan nu via Maartenvanhasselt@gmail.com of bel of sms met Maarten van Hasselt op 06-22844475 Mierlo Dames 1 organiseert drie open trainingen voor hockeysters die een  bijdrage willen leveren aan het promoveren van de dames naar de 2e klasse. De open trainingen worden gehouden op Woensdag 23 mei, Vrijdag 25 mei en Woensdag 30 mei, alle drie de dagen van 19.30 ? 21.00 uur bij HC Mierlo aan de Oudvenstraat in Mierlo.Meld je aan via Bestuurslid Hockeyzaken Bart van den Acker: bartvandenacker@hotmail.com/ 06-50696201 of Technisch Manager Erik Kuenen traconb@hotmail.com/ 
06-46416920
 
Breda zoekt voor Heren 1 een assistent naast coach Remco van Wijk met ambities. Heren 1 speelt momenteel in de overgangsklasse en gaat volgend seizoen voor een plek in de promotiepoule.
De spelersgroep blijft nagenoeg intact en wij zoeken daarnaast gericht naar een paar aanvullingen om deze stap te maken. Breda zoekt een trainer die binnen het huidige begeleidingsteam in ieder geval drie avonden en de zondag helpt bouwen aan onze doelstelling voor langere termijn. Reacties kunnen gericht worden aan bestuurslid tophocke