De hockeykampioenen van 2012: Deel 1

De hockeykampioenen van 2012: Deel 1

De competities naderen hun ontknoping. In sommige klassen is al voor de laatste speeldag duidelijk wie zich tot kampioen mag kronen. Hockey.nl zet ook dit seizoen de kampioenen op een rijtje. In deel een van de kampioenenreeks onder andere aandacht voor Myra en Roden.
 

Afgelopen weekend zijn de G-hockeyers van Myra G3 ongeslagen kampioen geworden in poule II van de G-hockeycompetitie in regio Noord. Alle tien de wedstrijden wonnen de hockeyers uit Amstelveen.
De vrouwen van Roden dames 1 zijn na zondag zeker van promotie naar de Derde Klasse. De ploeg staat nu op de eerste plaats in de Vierde Klasse F, maar slecht één punt boven Hoogeveen. De mannen van HCAS hebben zondag clubgeschiedenis geschreven door kampioen te worden in de Eerste Klasse C. De ploeg uit Asten speelt in mei en juli play-offs voor een plaatsje in de Overgangsklasse.

Woerden meisjes A2 is vorige week kampioen geworden in de Derde Klasse C. Na de 1-0 winst op Huizen MA4 was Woerden niet meer in te halen voor de concurrentie.
Ook kampioen geworden? Mail dan een foto naar redactie@hockey.nl.
 
Foto: KNHB/Willem Vernes