Coach Jeroen Mahadew vertrekt bij mannen van VVV

Coach Jeroen Mahadew vertrekt bij mannen van VVV

Coach Jeroen Mahadew vertrekt aan het eind van dit seizoen bij de mannen van VVV. De oefenmeester is sinds de zomer van 2010 hoofdcoach bij de Amstelveense Eersteklasser. Mahadew volgde destijds Jan-Willem Gutteling op, die met het team uit de Overgangsklasse degradeerde.
 
Voordat hij bij VVV aan de slag ging, was Mahadew in verschillende functies actief bij de mannen van Strawberries, Bloemendaal, Amstelveen en Kikkers. De coach geeft aan dat hij open staat voor een nieuwe uitdaging. (RB)
 
Foto: KNHB/Frank Uijlenbroek

Coach Jeroen Mahadew vertrekt aan het eind van dit seizoen bij de mannen van VVV. De oefenmeester is sinds de zomer van 2010 hoofdcoach bij de Amstelveense Eersteklasser. Mahadew volgde destijds Jan-Willem Gutteling op, die met het team uit de Overgangsklasse degradeerde.
 
Voordat hij bij VVV aan de slag ging, was Mahadew in verschillende functies actief bij de mannen van Strawberries, Bloemendaal, Amstelveen en Kikkers. De coach geeft aan dat hij open staat voor een nieuwe uitdaging. (RB)
 
Foto: KNHB/Frank Uijlenbroek