KidsPower Hockeyschool opent tweede locatie

KidsPower Hockeyschool opent tweede locatie

KidsPower Hockeyschool opent 5 maart een nieuwe locatie op AHC IJburg. De school bestaat al op de Amstelveense club HIC en is daar een groot succes. Naast de bestaande trainingen biedt de hockeyschool de mogelijk om één keer per week extra te trainen. Het initiatief is niet clubgebonden, kinderen van alle verenigingen kunnen zich inschrijven.
 
De kinderen worden door ervaren trainers getraind in groepen van maximaal negen. De school is speciaal voor kinderen die spelen in de F- tot en met de D-jeugd. De trainen zullen bestaan uit blokken van acht uur, waarbij iedere training in het teken staat van één thema. Ieder blok wordt afgesloten met een toernooi waarbij verschillende leslocaties het tegen elkaar opnemen.
 
Voor meer informatie over de KidsPower Hockeyschool, klik hier.