Altijd Vers Thuis: verse groenten, fruit en recepten bestellen op de iPhone

Altijd Vers Thuis: verse groenten, fruit en recepten bestellen op de iPhone

Met de nieuwe dienst Altijd Vers Thuis kun je verse ingrediënten bestellen en laten thuisbezorgen vanaf een iPhone-app. Het werkt nog niet overal in Nederland, maar de dienst is druk bezig zijn territorium uit te breiden. In Amstelveen, waar het al wel werkt, kun je recepten selecteren vanuit de applicatie en de ingrediënten ervan meteen in bestelling plaatsen. Vervolgens zie je op het boodschappenlijstje de overige ingrediënten waar je zelf nog zorg voor mag dragen. (…) Lees de rest van dit bericht op iPhoneclub.nl: Altijd Vers Thuis: verse groenten, fruit en recepten bestellen op de iPhone 1 reactie | Stuur door via e-mail Tags: altijd vers thuis, bestellen, Fruit, groente, thuisbezorgd, thuisbezorgen verwante verhalenDePers Krant: stel zelf editie samen van gratis dagblad op de iPhoneIFFR 2012: officiële app Internationaal Film Festival RotterdamiSms@Spot: stuur een vooraf geschreven sms of e-mail op locatieREshape HealthTalk: communiceer met de dokter in een andere taalSmartr Contacts nu officieel verkrijgbaar voor de iPhone