Liefst vijf Hoofdklassewedstrijden (live) in beeld

Liefst vijf Hoofdklassewedstrijden (live) in beeld

De camera’s van Match of the week staan zondag opgesteld langs de lijn in Den Bosch, waar de vrouwen van de thuisclub het opnemen tegen HCKZ en de Bossche mannen spelen tegen Rotterdam. De samenvattingen zijn uiterlijk maandagochtend te zien via Match of the week.
 
NOS Studio Sport doet zondag (gedeeltelijk live) verslag vanuit het Wagener Stadion. In Amstelveen staat de vrouwentopper tussen Amsterdam en Laren op het programma, gevolgd door het duel tussen de mannen van Amsterdam en SCHC. De samenvattingen zijn te zien in de reguliere zondagavonduitzending vanaf 18.10 uur op Nederland 1, de live-flitsen komen ’s middags vanaf 12.45 uur op dezelfde zender voorbij.
 
Hockey.nl TV is zondag in Den Haag bij de wedstrijd tussen de vrouwen van HCKZ en Kampong. De reportage staat maandag online.