Uitslag poll: Wagener is favoriet voor EHL-finale

Uitslag poll: Wagener is favoriet voor EHL-finale

De bezoekers van hockey.nl zitten tijdens het pinksterweekeinde het liefst op de tribune van het Wagener Stadion. Op de vraag welke locatie het beste decor vormt voor de EHL-finaleronde, ging bijna 38 procent van de stemmen naar het bolwerk in Amstelveen.
 
Goede tweede, met bijna 25 procent, werd het stadion van Rotterdam, dat met Pasen zeer waarschijnlijk al het toneel is voor de KO16. Het Warsteiner Hockey Park in het Duitse Mönchengladbach (ruim 19 procent) en het Olympic Hockey Centre in Londen (ruim 12 procent) zijn -niet geheel verassend – beduidend minder favoriete locaties van de Nederlandse hockeyfans.
 
Slechts 5 procent van de stemmers geeft de voorkeur aan een andere locatie dan de genoemde vier.
 
De organisatie van de EHL wil mogelijk dit seizoen voor het eerst toe naar een aangewezen finaleplaats, die losstaat van de deelnemers aan de eindstrijd.
 
Foto: KNHB