De Topschutters: Eerste Klassemannen gaan gelijk op

De Topschutters: Eerste Klassemannen gaan gelijk op

De topscorerslijst van de Eerste Klasse mannen wordt na de afgelopen speelronde aangevoerd met negen doelpunten door Maarten Pronk (IJsseloever) en Olaf Beks (Upward). Beks was echter weekwinnaar door zijn vier treffers in de 4-6 overwinning op Leusden.
 
In de Eerste Klasse vrouwen is het nog steeds Sophie Robinson (foto) van Schaerweijde die de topscorerslijst aanvoert, met twaalf doelpunten. De tweede plaats is weggelegd door Elke de Jager (Heeze) en Sara Tillart (Amstelveen). Geen veranderingen dus in de top van de lijst. Niet alleen Robinson, maar ook Rachèl van Klooster van Schaerweijde is succesvol. Zij maakte drie doelpunten tegen Ares en is daarmee de snelste stijger op de ranglijst.
 
Foto: CBOsports.com