Blij met oude spullen

Blij met oude spullen

In de Woonkrant (Tel. 12/ 10) een artikel over studenten die in containers wonen en hoe ze die hebben ingericht. Een van hen heeft zijn containerwoning voor 10.000 euro ingericht, inclusief een enorme flatscreen-tv. Meubels van Marktplaats kopen doet hij niet want dat is hem te min, alles moet nieuw zijn en hij gruwt van de rommelige inboedel van zijn buren. Dertig jaar geleden was ik dolblij met mijn eigen studentenkamer (op Uilenstede, Amstelveen) en heb al mijn meubels bij het grofvuil vandaan gesleept en met een oude bakfiets vervoerd. Een oude afgedankte tv die je met een schroevendraaier

In de Woonkrant (Tel. 12/ 10) een artikel over studenten die in containers wonen en hoe ze die hebben ingericht. Een van hen heeft zijn containerwoning voor 10.000 euro ingericht, inclusief een enorme flatscreen-tv. Meubels van Marktplaats kopen doet hij niet want dat is hem te min, alles moet nieuw zijn en hij gruwt van de rommelige inboedel van zijn buren. Dertig jaar geleden was ik dolblij met mijn eigen studentenkamer (op Uilenstede, Amstelveen) en heb al mijn meubels bij het grofvuil vandaan gesleept en met een oude bakfiets vervoerd. Een oude afgedankte tv die je met een schroevendraaier